CRKVA I MASONI

Print Friendly, PDF & Email

Zagreb, 28. rujna 2017. (Marito Mihovil Letica / Vijenac) – U povodu stote obljetnice osnutka katoličke udruge Vojska Bezgrešne, ustanovljene kao reakcija na masonske manifestacije u Rimu 1917, u samostanu franjevaca konventualaca na Svetome Duhu u Zagrebu održan je međunarodni znanstveni simpozij o prošlosti i sadašnjosti masonerije te odnosu Crkve i masona.

Opširnije...

RAZOTKRIVANJE BRUTALNE ISTINE O BRITANSKOM CARSTVU

Print Friendly, PDF & Email

London, 13. ožujka 2017. (S. D. M / dnevnik.hr) – »Pomozite nam tužiti britansku vladu za mučenje« – to je predstavljalo molbu koju je povjesničarka Caroline Elkins primila 2008. Bilo je to nevjerojatno rizično – i pravno i profesionalno. Nevjerojatno, jer je slučaj na kojem su se okupili odvjetnici za ljudska prava iz Londona pokušao na Britaniju prebaciti odgovornost za zločine počinjene prije 50 godina, prije neovisnosti Kenije. Riskantno jer je zbog istraživanja tih zločina povjesničarka već doživjela mnoštvo uvreda i prijetnji.

Attachments:
Download this file (razotkrivanje-brutalne-istine.pdf)razotkrivanje-brutalne-istine.pdf[ ]765 kB

Opširnije...

KEMOTERAPIJA

Print Friendly, PDF & Email

Zagreb, 3. srpnja 2017. (dnevno.hr) – Industrija raka je, koliko god to pokušali zanijekati, upravo to: samo industrija! Liječnici, farmaceutske tvrtke, bolnice i drugi ključni dionici ove industrije profitiraju svaki put kada pacijent pristane na konvencionalni tretman, koji obično uključuje ubrizgavanje kemoterapijskih otrova u tijelo, miniranje tijela ionizirajućim zračenjem ili odsijecanje dijelova tijela, dok se u nekim barbarskim slučajevima koristi kombinacija svega troje. Malo je poznato da znanost zataškava ili ignorira da, unatoč tome što medicinska industrija često tvrdi, kemoterapija jednostavno ne djeluje u borbi protiv raka. Dr. Hardin B. Jones, bivši profesor medicinske fizike i fiziologije na Sveučilištu Berkeley u Kaliforniji, proučavao je životni vijek oboljelih od raka više od 25 godina te je došao do zaključka da, unatoč uvriježenom mišljenju, kemoterapija uopće ne djeluje.

Attachments:
Download this file (zato-umiremo-od-raka.pdf)zato-umiremo-od-raka.pdf[ ]37 kB

Opširnije...

GENETIKA JE NOVA EUGENIKA

Print Friendly, PDF & Email

Zagreb, 12. ožujka 2017. (Rodjena Marija Kuhar / hrvatski-fokus.hr) – Uvjerena sam da nije potrebno posebno pisati o katastrofalnoj demografskoj »slici« u lijepoj našoj Hrvatskoj iz koje svakodnevno odlaze brojni mladi, ali i oni srednje dobi. Međutim, do danas nisam pronašla da je itko od novinara-istraživača, a kamoli liječnika, istražio slijedeće: koliko novorođene djece godišnje oboli od neke kancerogene bolesti i koliko djece umre od posljedica te iste bolesti, koliko djece je »onesposobljeno« i potpuno ovisno o tuđoj brizi i njezi, koliko djece ima manje ili više poteškoća u razvoju, koliko djece boluje od tzv. rijetkih bolesti, itd.? Kada sve to uzmete u obzir i sagledate, tada je demografski problem Hrvatske zapravo mnogo veći i imat će daleko ozbiljnije posljedice nego se to u ovom trenutku predviđa.

Attachments:
Download this file (genetika-je-nova-eugenika.pdf)genetika-je-nova-eugenika.pdf[ ]111 kB

Opširnije...

Zanimljivo