KAKO ZELENA IDEOLOGIJA UTJEČE NA GLOBALNO ZAGRIJAVANJE, CHEMTRAILSE I RAZVOJ OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE?

Print Friendly, PDF & Email

Zagreb, 20. prosinca 2018. (Tihomir Čuljak / novenews.net) – Zelena ideologija pojavila se u trenutku najvećeg sukoba između nuklearnog lobija i naftnog lobija. Sredinom pedesetih godina dvadesetog stoljeća Francuska i Njemačka snažno su razvijale svoje nuklearne energetske kapacitete u cilju energetske neovisnosti, što nije odgovaralo angloameričkom naftnom kartelu pa su naftaši izmislili novi pokret zelenih za zaštitu prirode. Uz pomoć naftnog novca stvorena je nova »zelena« ideologija na osnovu koje se formirao i novi ideološki pokret »prijatelja zemlje«. Godine 1971. McGeorge Bundy i Fondacija Ford financiraju veliku studiju globalne energetske strategije. Novcem naftne industrije Rimski Klub je osnovao pokret zelenih s tajnim zadatkom: spriječiti razvoj konkurentske atomske energije. Kao političku promotorku odabrali su jednu mladu njemačku političku aktivisticu Petru Kelly koja je osnovala prvu Zelenu stranku. Dok je radila u Europskoj komisiji (Bruxelles, Belgija, 1971. – 1983.), sudjelovala je u brojnim kampanjama mira i zaštite okoliša u Njemačkoj i drugim zemljama, te su je prepoznali kao dobrog »korisnog idiota«.

Attachments:
Download this file (utjecaj-zelene-ideologije.pdf)utjecaj-zelene-ideologije.pdf[ ]119 kB

Opširnije...

SUDOVI PRIZNALI DA CJEPIVO UZROKUJE AUTIZAM

Print Friendly, PDF & Email

Washington, 3. prosinca 2016. (croative.net) – Zdravstvene vlasti neizravno su priznale zastrašujuće saznanje da cjepivo uzrokuje autizam kada su još 1950. javno naveli da rubeola (koja je jedan od sastojaka ovog cjepiva) uzrokuje autizam. O ovome ne ćete čuti u masovnim medijima, međutim »Federalni sud za cjepiva« (The federal Vaccine Injury Compensation Program) opet je u tajnosti priznao da MMR cjepivo (kombinacija ospica, zaušnjaka i rubeole) zaista, uzrokuje autizam.

U nedavno objavljenom rješenju, potpuno cenzuriranom za javnost dječak Ryan dobio je stotine tisuća dolara, nakon što je sudski utvrđeno da je MMR cjepivo dovela do potvrđene dijagnoze encefalitisa a kasnije i do autizma, piše Huffington Post. Desetogodišnji Ryan Mojabi prvo je obolio od encefalopatije (upale mozga) nekoliko dana nakon što je 2003. primio dozu MMR cjepiva, a dokazano je da je nakon toga obolio od autizma.

Opširnije...

GENETIKA JE NOVA EUGENIKA

Print Friendly, PDF & Email

Zagreb, 12. ožujka 2017. (Rodjena Marija Kuhar / hrvatski-fokus.hr) – Uvjerena sam da nije potrebno posebno pisati o katastrofalnoj demografskoj »slici« u lijepoj našoj Hrvatskoj iz koje svakodnevno odlaze brojni mladi, ali i oni srednje dobi. Međutim, do danas nisam pronašla da je itko od novinara-istraživača, a kamoli liječnika, istražio slijedeće: koliko novorođene djece godišnje oboli od neke kancerogene bolesti i koliko djece umre od posljedica te iste bolesti, koliko djece je »onesposobljeno« i potpuno ovisno o tuđoj brizi i njezi, koliko djece ima manje ili više poteškoća u razvoju, koliko djece boluje od tzv. rijetkih bolesti, itd.? Kada sve to uzmete u obzir i sagledate, tada je demografski problem Hrvatske zapravo mnogo veći i imat će daleko ozbiljnije posljedice nego se to u ovom trenutku predviđa.

Attachments:
Download this file (genetika-je-nova-eugenika.pdf)genetika-je-nova-eugenika.pdf[ ]111 kB

Opširnije...

GENETSKI MODIFICIRANI ORGANIZMI I U HRVATSKOJ?

Print Friendly, PDF & Email

Zagreb, 3. prosinca 2016. (hrvatski-fokus.hr) – U Križevcima je u utorak 22. studenoga (2016.) održana tribina pod nazivom: »GMO naš svagdašnji«, a predavač je bio doc. dr. sc. Nenad Malenica, predsjednik Hrvatske udruge genetskih inženjera (HUGI), dopredsjednik Odbora za uvođenje genetski modificiranih organizama u okoliš pri Ministarstvu zdravstva, znanstvenik Zavoda za molekularnu biologiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. U Osijeku se također predviđa predavanje 14. prosinca (2016.) u organizaciji Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku pod nazivom »Nove tehnike oplemenjivanja biljaka, GMO i Hrvatska – što i kako dalje?«

Attachments:
Download this file (gmo-u-hrvatskoj.pdf)gmo-u-hrvatskoj.pdf[ ]731 kB

Opširnije...

Zanimljivo