KEMOTERAPIJA

Print Friendly, PDF & Email

Zagreb, 3. srpnja 2017. (dnevno.hr) – Industrija raka je, koliko god to pokušali zanijekati, upravo to: samo industrija! Liječnici, farmaceutske tvrtke, bolnice i drugi ključni dionici ove industrije profitiraju svaki put kada pacijent pristane na konvencionalni tretman, koji obično uključuje ubrizgavanje kemoterapijskih otrova u tijelo, miniranje tijela ionizirajućim zračenjem ili odsijecanje dijelova tijela, dok se u nekim barbarskim slučajevima koristi kombinacija svega troje. Malo je poznato da znanost zataškava ili ignorira da, unatoč tome što medicinska industrija često tvrdi, kemoterapija jednostavno ne djeluje u borbi protiv raka. Dr. Hardin B. Jones, bivši profesor medicinske fizike i fiziologije na Sveučilištu Berkeley u Kaliforniji, proučavao je životni vijek oboljelih od raka više od 25 godina te je došao do zaključka da, unatoč uvriježenom mišljenju, kemoterapija uopće ne djeluje.

Attachments:
Download this file (zato-umiremo-od-raka.pdf)zato-umiremo-od-raka.pdf[ ]37 kB

Opširnije...

TRODNEVNI POST OBNAVLJA CJELOKUPNI IMUNOLOŠKI SUSTAV

Print Friendly, PDF & Email
Zagreb, 27. kolovoza 2016. (novi-svjetski-poredak.com) – Cijeli naš imunološki sustav moguće je regenerirati ako se samo tri dana posti, budući da se na taj način tijelo potiče na proizvodnju novih krvnih stanica, pokazala je jedna znanstvena studija. Krenete li od sustava koji je ozbiljno narušen kemoterapijom ili starenjem, ciklusi posta doslovno mogu generirati posve novi imunološki sustav. Svega tri dana posta može regenerirati imunološki sustav u cjelini, čak i kod starijih osoba – »izvanredno« je to otkriće znanstvenika do kojega su došli u svom revolucionarnom istraživanju.
Attachments:
Download this file (trodnevni-post-obnavlja.pdf)trodnevni-post-obnavlja.pdf[ ]85 kB

Opširnije...

ONI NADZIRU SVU HRANU I PIĆE

Print Friendly, PDF & Email

Washington, 7. listopada 2016. (abcportal.info) – Svega deset tvrtki u svijetu nadziru skoro svu hranu i pića koja trošimo svaki dan. Kako bi natjerali tvrtke da naprave pozitivne promjene u svom radu i kako bi kupac bio svjestan tko nadzire brandove koje kupuje – Oxfam je napravio veliku infografiku koja prikazuje kako su potrošački brandovi ustvari povezani, prenosi Bussiness Insider.

Attachments:
Download this file (nadzor-hrane-i-pica.pdf)nadzor-hrane-i-pica.pdf[ ]26 kB

Opširnije...

PROTIV GMO-A ALI, »ZA« CJEPIVA?

Print Friendly, PDF & Email

Zagreb, 13. svibnja 2016. (hkv.hr) – Mnogi su već upoznati s dva velika pokreta s ciljem svjesnosti o genetski modificiranim organizmima i cjepivima. Iako ove dvije skupine dijele istu zabrinutost one se ponašaju kao da vode odvojene borbe. Obje, naime, skupine najčešće ističu i upozoravaju na zloporabu informacija, zanemarivanje načela predostrožnosti, prevlast industrijske promidžbe nad istinskom znanošću, dok regulatorna tijela vlade, zakonodavci i gospodarstvo djeluju kao okretna vrata – a sve to potkopava temeljna prava o vlastitoj brizi za tijelo, što je zaglavni kamen zdravstvene slobode. Oba ova pokreta zapravo su izgubljena jedan bez drugoga.

Attachments:
Download this file (gmo-cjepiva.pdf)gmo-cjepiva.pdf[ ]335 kB

Opširnije...

Zanimljivo