UVOD

Print Friendly, PDF & Email

Vrlo brzo prestao je s objavljivanjem razgovora u novinama, časopisima... One koje sada vodi objavljuje u svojim emisijama.

Opširnije...

POSEBAN ZNAK

Print Friendly, PDF & Email

POSEBAN ZNAK

Unatoč strašnom ratu koji je pogodio Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, bilo je onih koji su dolazili i ostajali u Međugorju. Njih jednostavno nije bilo strah ili ih je bilo strah na drugačiji način. Jedan od takvih jest i Alberto Boniffacio iz Italije. Nenametljiva i skromna držanja teško ga je zapaziti među hodočasnicima. No, njegov rad se itekako vidi. Sa svojim kombijem on je sada svakih petnaest dana prisutan u Međugorju. Pomaže, a da za uzvrat ne traži ništa.

Opširnije...

ŠKOLA DEMOKRACIJE I TOLERANCIJE – Adriano Langa

Print Friendly, PDF & Email

ŠKOLA DEMOKRACIJE I TOLERANCIJE

Svetište Kraljice mira u Međugorju od prvih dana jest mjesto gdje se susreću ljudi iz svih krajeva svijeta. Potvrdilo se to i nedavno kada smo imali priliku susresti i ugostiti subrata izdaleka. Muke su nam različite, ali je težina ista. Povjerenje u Boga veže nas u jednu obitelj.

GM Molimo Vas, predstavite se našim čitateljima.

Zovem se Adriano Langa. Franjevac sam i dolazim iz Mozambika, jedne istočnoafričke zemlje, blizu Madagaskara. Od 1989. kustos sam Franjevačke kustodije u Mozambiku. Ta kustodija pripada portugalskoj provinciji »Provincia Portuguese dos martires Marrocos«.

Opširnije...

Osobno